Sport 2017-05-23T16:18:06+00:00

Teren de tenis de camp

Iubitorii sportului alb au un motiv in plus sa vina la Water Park. Parcul acvatic dispune de un teren de tenis de camp de care se pot bucura toti amatorii acestui sport. Pentru a te racori in pauzele meciurilor, ai posibilitatea de a te relaxa la terasa special amenajata in apropierea terenului. Sau poti sa te arunci intr-una dintre cele 10 piscine din Water Park. Terenul poate fi folosit pe tot parcursul zilei contra cost.

Teren de fotbal pe nisip

Nu poti sta o zi fara balon? Ai vrea sa ajungi la mare, dar nu ai timp? Nici o problema. In incinta Water Park vei gasi un teren de fotbal pe nisip unde te poti juca cu prietenii pana la apusul soarelui. Nisipul incalzit de soare iti va da sentimentul ca sunteti pe malul marii, iar piscinele din Water Park te vor ajuta sa te racoresti dupa fiecare partida. Terenul se regaseste in aceeasi locatie cu cel de volei.

Teren de volei pe nisip

Te-ai plictisit de apa si de stat la plaja? Water Park iti pune la dispozitie o serie de terenuri sportive. De ce sa astepti sa ajungi la mare pentru a juca volei pe nisip? Poti juca chiar aici, acum. Asa ca ia-ti prietenii si incinge o partida de volei pe terenul nostru cu nisip fin. Te asteptam sa te bucuri de vara pe nisip, alaturi de Rino.

Teren de fotbal pe gazon sintetic

Pentru ca distractia nu trebuie sa se termine odata cu lasarea serii, Water Park iti pune la dispozitie un teren de fotbal cu gazon sintetic, dar, spre deosebire de cel pe nisip, este dotat cu instalatie de iluminat nocturn. Terenul poate fi folosit pe tot parcursul zilei contra cost. Joaca fotbal cu prietenii la Water Park.

Views All Time
Views All Time
723
Views Today
Views Today
6