Piscine 2018-05-16T16:31:14+00:00

Splash Pool

Este zona care iti atrage privirea de cum ai intrat in parc. Vrei sa beneficiezi de un masaj de apa, atunci strabate cele 7 cercuri colorate, asteapta ca cele 4 galetele sa isi faca treaba si beneficiaza de dusul revigorant al florilor.

Quiet Pool

Aceasta piscina este amplasata intr-o parte mai linistita a parcului acvatic, perfecta pentru momentele de relaxare in care trebuie sa uitati de stresul cotidian. Piscina Quiet are o suprafata de 152 metri patrati.

Lazy River

Este un rau cu lungimea de 300 metri, latimea de 2.1 metri si adancimea de 1 metru. Acesta parcurge Happy Land-ul de jur imprejur si iti ofera posibilitatea de a-l traversa peste cele 4 poduri pentru a ajunge la toboganele dorite.

Rino`s Pool

Piscina cu apa in scadere, pana la adancimea de 1.4 m, cu suprafata de 350 metri patrati, este piscina mascotei noastre. Rino va asteapta cu nerabdare sa va fotografiati alaturi de el.

Fun Pool

Este piscina cea mai mare, cu o suprafata de 390 metri patrati, ce comunica cu Lazy River, fiind strabatuta de podul plutitor care te va ajuta sa iti imaginezi cum ar fi sa mergi pe apa.